PSD Ialomiţa pierde încă doi primari

7

foto: Florin Floreanu

PSD Ialomiţa a mai pierdut 2 primari. Edilii de la Sălcioara şi Munteni Buzău, până mai ieri social democraţi,  au declarat astăzi că vor merge la alegerile locale alături de PDL.
Preşedintele Marinică Cazacu a precizat în cadrul unei conferinţe de presă că cei doi primari PSD au trecut în rândurile democraţilor pentru buna relaţie pe care o au cu el.
Primii primari care şi-au anunţat trecerea de la PSD la PDL au fost Elena Cristea de la Perieţi şi Vasile Câmpulungeanu de la Ciochina.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

7 comentarii

  1. FYI: Primarul din Sarateni este membru PDL. (A candidat din partea PDL si a obtinut mandatul de primar la alegerile locale din 2008 cu 681 de voturi din 791 valabil exprimate).

  2. Daca asa zice GI, asa sa fie. O fi avut “omul” nevoie de bani. I-a terminat pe aia de la Consiliul Judetean si acum se pare ca-i miroase iar a banet. Ce daca o sa zica lumea ca “politica-i curva”.

  3. PSD pierde oameni exclusiv din cauza lui Ciuperca si a modului defectuos in care isi trateaz colegii de partid oameni cu carnete vechi de partid . In ritmul asta , PSD Ialomita va ramane cu conducatorul mult iubit si inca vreo 2 primari in localitati de mana a treia si cu vreo 20 de consilieri personali atat de luminati gata sa spuna in cor : ,, Stam bine, domnule presedinte! ” .

  4. Prietene lasa lingurita si foloseste lopata. In sondaje foarte recente, PSD are aproape 50%……PDL 15 %. Cautati-l pe BOLDEA in CONGO, nu mai intoxicati online-ul.

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.