PSD Ialomiţa protestează public împotriva deciziei de schimbare a Directorului Grupului Şcolar „Alexandru Ioan Cuza” din Slobozia

2
Organizaţia social democrată apreciază că, motivul real pentru care Inspectorul Şcolar General a procedat la demiterea lui Costică Strezoiu, îl reprezintă simpatiile de stânga ale directorului şi nu încălcarea prevederilor Legii privind educaţia naţională.
În comunicatul de presă se menţionează că, demiterea directorului de la Grupul Şcolar Alexandru Ioan Cuza, în care s-au invocat articole din statutul personalului didactic, conform cărora ,,detaşarea în posturile didactice pentru asigurarea conducerii unităţilor de învăţământ poate fi efectuată pe o durata de 1-4 ani, corespunzătoare unui ciclu de învăţământ, iar pentru funcţiile de conducere, de îndrumare şi de control, până la organizarea concursului, dar nu mai mult de sfârşitul anului şcolar respectiv”, nu face decât să arate nonsensul în care s-a adâncit acestă decizie.
În acest context, PSD Ialomiţa susţine că decizia demiterii profesorului Strezoiu Costică din funcţia de Director al Grupului Şcolar “Alexandru Ioan Cuza” este nelegală şi abuzivă.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

2 comentarii

  1. Au auzit cei de la PSD ca stimabilul si-a dat demisia de la Pdl? Acolo unde trecuse anul trecut pentru a fi mentinut in functia de director? Ar cam trebui sa nu-i mai bagati in seama pe acesti vanatori de functii domnilor de la PSD!! Dupa ce aveti renumele care il aveti, va inconjurati in continuare de schimbatori de fete in interesul propriu???
    Cu mainile curate va spune ceva???

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.