PSD Ialomiţa strânge rândurile pentru alegerile europarlamentare

18

20131218_112902

Pe finalul anului 2013, organizaţia judeţeană a Partidului Social Democrat a inaugurat un club de dezbateri politice, într-un spaţiu nou, situat pe Bulevardul Chimiei.
La eveniment au luat parte, pe lângă membrii conducerii filialei, parlamentarii şi primarii PSD ai judeţului, fondatorii F.S.N., F.D.S.N. şi P.D.S.R. – P.S.D. din Ialomiţa, alături de reprezentanţi ai vechilor structuri ale partidului şi administraţiei publice locale.
Cu această ocazie, Lucian Corlău, Valere Dinu, Valeriu Mihai, Alexandru Stoica, Constantin Sava, Gheorghe Savu, Marian Bălan, Olga Petcu, Ion Dumitrescu, Cornel Vasile, Andrei Marin şi Gheorghe Cană au primit diplome pentru ,,stăruinţă continuă în promovarea valorilor social democraţiei ialomiţene“
În urma dialogurilor purtate au fost readuse în discuţie subiecte de interes politic de actualitate, iar conducerea Filialei PSD Ialomiţa va asigura utilizarea noului sediu şi ca un club de dezbateri social democrate, pentru a înţelege şi gestiona mai bine viaţa politică a judeţului.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

18 comentarii

 1. E treaba lor…cu reunirea FSNismului…..l-au uitat pe Cerbureanu, Răducanu..şi pă şeful ăla miliţian…de l-a doborât o sinucidere)))Da’ e bine…dacă nu şi-au asumat şi colectivizarea…..şi nu au decis să-i facă o statuie lui Lenin))Io-s mulţumit de evoluţie…după epoca lui Iliescu…în Ialomiţa, în două oraşe sunt primari liberali….de nu era USL ..contra sc’rbelor din pdl…..cred că ar fi dispărut hoţia roşie din Ialomiţa!!

 2. Măi ..doamna Clementina….pe “pretenul”tău,Ionaşcu…de ce nu l-au invitat=??)))Huuoo, pdsriştilor, fsniştilor..nenorociţilor))Hai..înţeleg,că-i Cristudor la puşcărie….dar Gabi Ionaşcu e liber…şi neacuzat penal)))

 3. Înţeleg că viaţa politică a judeţului…trebuie să treacă prin noul sediu psd))..în dezbateri social-democrate)) Aştept să se mai ducă Năstase la puşcărie…săptămâna viitoare…şi voi să dezbateţi)) Să se ducă şi Fenechiu….să dezbatem şi noi.la cofetărie))

 4. Cred că avea psdul un sediu..la direcţia agricolă….pân’ să-i beep ADA)) Cred că-i mănâncă .iar în cur..pe ăştia roşii))Băi nenorociţilor….fără PNL…aveţi viaţă grea)) Păi după ce au adus la putere pe dracii portocalii…pe dracii roşii mai trebuie să-i aducă PNLul)) Bine..psdul nu se face peste noapte..din capră socialistă…drac popular…să se facă PSDL))))Că majoritatea javrelor din PNL…se duse la pd))

 5. Băi Ciupercă..băi Martine…io n-am balcoane…nu mor de foame…dar văd aşa sărăcie în jurul meu….că nu-mi arde de ceva adunări , sedii şi dezbateri…maimuţoilor….Pe Băsescu nu l-aţi terminat..voi,fsniştii şi securiştii..coabitaţi….o lege n-aţi schimbat….dar văd că psdul…adună maimuţe..de la DD))Poate luaţi ffoc de la dezbateri încinse de democraţie…pe Chimiei))Iar vă vreţi partid STAT, jegoşilor))

 6. Io..acum am citit atent comunicatul)) Cum adică au dat diplome))…pt “stăruinţă continuă în promovarea valorilor social democratiei ialomiţene”))))))))))))))) Bip..bip..io cred că ăştia nu-s normali))Doamna Clementina…adu-l pe Ionaşcu..să ne povestească , să ne traducă…despre valorile social,,,democraţiei ialomiţene)) Bine că nu-i democraţie social–ciuperciană)) Cine plm poate iubi.aşa tembelism))Băi Stoica—faceti-i un parastas lu’ Ceauşescu…pe 26)))

 7. Danut, mai ai frati? Halal limbaj.

  Ma intreb, cum de l-a invitat d-l Ciupeca pe d-l dr. Savu Gheorghe? D-l Savu o fi acceptat asa o umilinta? Ce diploma i-a acordat d-l Ciuperca?

  De Ionascu nu era nevoie, este prea recenta executia si au decis ca nu este cazul acum. Ca oricum nu au reusit ei sa rezolve apa lui Ionascu cu toata propaganda lor!
  In schimb vad pe unul care a pus umarul efectiv la revolutie, cel care stie de ce si cui s-au dat pustile pentru a se trage, care culmea mai este si erou revolutionar.
  Danut, nu cumva aceste fapte ar trebui sa te preocupe?

 8. Mai @Danut, incearca sa fii si tu mai diplomat, exprimarea de mahala denota ca esti un frustrat iar furia ti-a intunecat mintea.Daca reusesti sa fii calm vei reusi sa analizezi lucrurile cu responsabilitate…

 9. )))))limbajul era problema….păi cu limbajul lor elevat ne-au ameţiţ şi usliştii…io-s dezamăgit şi mă simt trădat, crezi că-mi arde de limbaj când mă răcoresc? Pot mai rău, dar nu dă moderatorul)) Ce revoluţie să mă preocupe, Slobozitule?? mă preocupă viitorul!!Eu îi simpatizez pe liberali, iar dacă am votat usl, mă interesează şi ce se întâmplă cu psdul şi, sincer spun…mă deranjează festivismul marca pdsr. Şi ce serbezi, că păstoreşti de 20 de ani judeţul iar rezultatele sunt jalnice? Dar or avea electoratul lor ce apreciază modul ăsta de manifestare. Cu limbajul indecent…terminăm luna asta…..că săracii ziarişti au responsabiliţi mai mari începând din februarie.

 10. Da Andra, sunt frustrat….că mereu mă păcălesc politicienii!! După vot , imediat, majorităţile coincid cu ce-am votat….doar că mereu promisiunile cu care mi-au cerut votul, sunt uitate. La ora asta sunt calm..cânt ca-n galerie la Steaua..” sunt fericit…şi mă simt bine”.))…Justiţia e independentă, orgoliul psdist e rănit…urmează un liberal şi USL strigă ” Revange”!! Sper să abandoneze proiectul cu amnistia..că poate ajunge şi Năstase şeful lui Băsescu, pe cameră la Jilava)))))

 11. Dacă se merge pe usl la europarlamentare, o să-i votez iar….că nu-s dobitoc să votez băşişti sau pdlişti….iar dacă despre Stoica nu o să aud de acuzaţii de hooţii…şi dacă termina cu grandomania fsnistă şi festivismul ..îl mai votez un mandat. Eu nu o să uit că Tăriceanu a guvernat cu sprijinul psd, iar psd nu a dorit desfiinţarea pnlului…..ba-şi duc şi crucea cu demnitate pentru guvernarea pdsrului. Acum sper s-o ţină şi psdiştii independentă, pe justiţie…..şi să purifice pdlul))) Cred că pdliştii sunt cei ce doresc acum o amnistie sau graţiere))

 12. Ce bine strânge rândurile psd….prin coabitare cu satana de Băsescu…şi Justiţia fsnisto-securistă))Ehee..pe vremuri..coşuri de trandafiri poposeau la curtea bolşevicului de Ilici…şi baroneţii se trăgeau în poze cu dracul roşu))Şi mergeau satanale la parchet…să-l susţină pe “nevinovatul”Bivolaru, parlamentar ialomişean))Poate după nenorocirea asta de la olt, parlamentar de ialomiţa, dacă vă duceţi să-l îmbărbătaţi la parchet…să vă reţină parchetul))Ce-mi mai place…cum se regulează fsniştii..între ei, cu ajutorul justiţiei)) Şi staţi să vedeţi…că ăsta-i începutul))Stai să plece Băsescu…să se simtă liberi procurorii şi judecătorii….oo să fie deliciu….peltea pe mămăligă ..şi tot ai orgasmul dreptăţii))După stăpânul Băsescu…cred că magistraţii o să refuze stăpânii…..şi să vezi rating la tv..cu arestări şi condamnări multicolore))Aşa visez eu…dar cu cumetrii lu’ Ponta…poate mai aşteptăm..să se facă visul realitate))

 13. @danut: voteaza, ma, neaparat, cu psd-ul din puscarii, ca ala-i cel mai pur, nu cu necsu-cercetat ca si-a angajat fata la cabinetul parlamentar sau alti mincinosi si plagiatori, aflati in libertate. Cei mai bogati politicienii din RO sunt psd-istii, de aceea doar leprele si prosii voteaza cu ei, clar, nu?

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.