PSD – lansare program de guvernare

0

Nimic la intamplare. Regie perfecta si tehnici de persuasiune bine stapanite. Congresul extraordinar al PSD si PC  in care alianta politica dintre social democrati si conservatori si-a prezentat candidatii la alegerile parlamentare din 30 noiembrie a demonstrat ca urmasii lui Ion Iliescu stiu sa se organizeze, sa-si faca auzite vocile si sa atraga atentia asupra lor.
Cele 4 ore de spectacol politic au fost asistate de zeci de jurnalisti si inregistrate de toate televiziunile nationale si cateva statii locale.
Printre spectatorii din sala centrala a ROMEXPO unde s-a desfasurat congresul extraordinar s-a numarat si Clementina  Tudor care relateaza:
            
audio congres psd 

Nimic la intamplare. Social Democratii si Conservatorii si-au calculat fiecare cuvant, au cantarit greutatea fiecarei vorbe si au transmis mesaje pentru toate categoriile profesionale.
PSD a valorificat insa cel mai bine disciplina ostasilor din teritoriu, veniti din toate zarile, convinsi de misiunea lor si crezand in cauza partidului.
Membrii marcanti ai Aliantei PSD + PC au tinut discursuri ample, cu argumente pentru programul de guvernare si atacuri la contracandidatii politici.
Surprinzator in discursul lui Adrian Nastase a fost mesajul anti SUA si PRO Rusia…
Dupa o absenta indelungata din spatiul public, Marian Vanghelie a scapat la microfon, si frenetic a mobilizat masele…
Un rol aparate l-a jucat Primarul de la Constanta… Mazare a lasat in urma cursele de salupe si s-a afisat in zeghe, cu casca si cazma, declarand razboi contracandidatilor politici…
Mirabila a fost interventia lui Adrian Paunescu. Elitistul din emisiunile televizate a incercat fara succes o apropiere de public….
O contrapunere de nivel, prin limbaj si mesaj, a fost interventia lui Victor Ponta. 
 De necontrolat a fost discursul lui Ion Iliescu…
Congresul extraordinar al aliantei PSD si PC s-a incheiat- dupa invazia maselor,  cu retagerea ostasilor…. Programul politic de guvernarea al social democratilor si conservatorilor cuprinde 10 angajamente pentru Romania, de la promisiuni de crestere  a veniturilor  si puterii de cumparare, agricultura performanta, mediu de afaceri stabil si o justitie egala pentru toti, pana la politica externa a tarii si relatia cu romanii de pretutindeni.

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.