PSD se piaptănă

5
Organizaţia PSD Slobozia a înmânat aseară aproape 200 de carnete de partid unor membri noi, decişi să facă politica partidului social democrat. Printre tinerii care au împlinit 18 ani şi s-au lăsat convinşi de a intra în PSD, pentru carnetele roşii de partid au optat şi, până mai ieri, simpatizanţi PNL şi PDL. Înmânarea carnetelor s-a făcut la Clubul Tineretului din Slobozia.
Printre cei aproximativ 200 de membrii noi se numără şi Vladimir Neacşu, băiatul lui Gheoghe NEACŞU, fost inspector şef al Inspectoratului Teritorial de Muncă Ialomiţa. Vladimir a terminat facultatea de administraţie publică şi vrea să calece pe urmele tatălui sau, fost lider judetean al PSD.
Momentul politic a fost marcat de preşedintele PSD Ialomiţa, Silvian Ciupercă, în opinia căruia, plecările din PDL şi înscrierile în PSD sunt reacţii populare la maniera de guvernare a premierului Emil BOC. Preşedintele organizaţiei municipale a PSD, Alexandru Stoica, spune că la acest moment reprezintă cea mai mare organizaţie din judeţ.
La sfârşitul lunii iunie, la Slobozia va avea loc conferinţa pentru alegerea biroului permanent local.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

5 comentarii

  1. ce manipulari in stil comunist !

    incercati sa innumarati scaunele macar si va puteti da seama de cei 200 (apropos de ce nu mai adaugi un zero la cei 200 clementino tata ,ca zero nu are valoare ? )

    sa mai punem ca in sala erau si membri vechi ?

  2. Despre pensiile nesimtite:,,Prin respingerea legii care prevede eliminarea acestui tip de pensii, in fapt, Victor Ponta si psd se pronunta pentru mentinerea pensiilor parlamentarilor si pentru accentuarea deficitului bugetului de pensii. Numai din recalcularea a 8.236 de pensii de lux se pot plati, intr-o luna, 60.000 de pensii medii in Romania”, se arata intr-un comunicat al Guvernului, remis Ziare.com.

  3. ,,Cum sa ne iasa organizarea grevei daca nu ne iese organizarea muncii ? Greva este oprirea muncii, iar noi nu prea avem ce sa muncim(…)”, comenteaza cu ironie Vasile Dancu, membru cu carnet psd de mult timp, pe blog. Asadar, ganditi-va la munca, membrilor si lasati manifestatiile din fata Prefecturii, dati dovada de bun simt!

  4. Bun simt??? La politicieni??? Pai chiar si faptul ca PSD-istii si PNL-istii deschid gura denota lipsa bunului simt. Romania se afla in rahat datorita (printre altele) guvernarilor post-89. Sigur ca ultima e bomboana pe coliva dar am batut drum lung pentru a ajunge aici.
    Ciocul mic, ciupercutza.

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.