PSD şi-a lansat candidatul pentru primăria Urziceni

6
Social democraţii de la Urziceni au dat vineri seară startul cursei la capătul căreia locuitorii oraşului vor fi chemaţi să-şi aleagă primarul. Candidatura inginerului Liviu Cazan a fost oficializată în biroul permanent al organizaţiei locale şi anunţată public în cadrul unui dineu la care au participat membri ai conducerii partidului, trimişii PSD în Parlamentul României, reprezentanţi ai societăţii civile, dar şi simpli simpatizanţi.
Vizibil emoţionat, Liviu Cazan a declarat că prioritatea zero, în prespectiva luptei pentru primăria Urziceniului, este întărirea echipei de profesionişti de care partidul dispune la nivel local.

Campania social democraţilor se va desfăşura sub genericul ,,Oraşul nostru, viitorul nostru’’, iar strategia este structurată pe zece puncte, printre care se regăsesc crearea unui cadru propice dezvoltării economice locale, urbanismul de secol douăzeci şi unu şi promovarea selecţiei valorilor în spaţiul public, ca unic principiu eficient de management modern.
Candidatul PSD la primăria municipiului Urziceni le propune locuitorilor municipiului o viziune strategică de dezvoltare comunitară, ce include amplificarea rolului de centru zonal, prin îmbunătăţirea stării infrastructurii şi creşterea gradului de siguranţă publică prin scăderea infracţionalităţii.
Liviu Cazan are 42 de ani, este căsătorit, are doi copii şi a absolvit în 1992 facultatea de navigaţie din cadrul Institutului de Marină Militară ,,Mircea cel Bătrân’’, din Constanţa.
Robert Dincă

6 comentarii

  1. Una-s doljenii absolventi de Aeronave si fara pretentii direct politicianiste in Ialomita si alta-s marinarii de pe malul raului unde se iubea tata Mita, nu cu primarul!

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.