PSD Urziceni a început curăţenia post-alegeri

3

foto: Florin Floreanu

Miercuri seară fostul preşedinte al organizaţiei municipale, Sabin Neidoni, a fost exclus din partid în urma şedinţei Comitetului Executiv.
Sabin Neidoni s-a autosuspendat din funcţie la sfârşitul lunii martie pentru o perioadă de trei luni, conducerea organizaţiei fiind preluată de către Liviu Cazan. Fostului preşedinte i se impută acum faptul că de la momentul autosuspendării a dus o muncă de denigrare a organizaţiei în articole de presă şi în discuţii publice.
Campania de denigrare a coincis cu desfăşurarea campaniei electorale, ceea ce a însemnat ,,un mare prejudiciu de imagine pentru candidaţii înscrişi în lupta electorală din partea PSD’’.
Comitetul Executiv al PSD Urziceni a considerat că Neidoni a încălcat grav statutul formaţiunii, prin acţiunile sale de distribuire a materialelor electorale ale contracandidaţilor, prin discuţiile personale cu membrii PSD cărora le sugera să voteze cu candidatul PNL la funcţia de primar şi prin răspândirea ideii că PNL, faţă de PSD şi de candidatul său, ar avea cele mai mari şanse în campania recent încheiată.
Tot în şedinţa de miercuri, Comitetul Executiv al PSD Urziceni l-a exclus din partid şi pe Alexandru Ene, ex-liderul TSD căruia colegii i-au imputat faptul că, deşi a lipsit cu desăvârşire din viaţa politică a organizaţiilor PSD şi TSD, a sfidat regulile bunului simţ şi, încălcând grav statutul partidului în perioada campaniei electorale, s-a angajat cu trup şi suflet în slujba candidatului liberal la funcţia de primar.
Sabin Neidoni era membru al organizaţiei municipale Urziceni din toamna anului 2008, după o perioadă de patru ani în care a activat în rândurile Partidului Democrat.
Robert Dincă, www.radiocampus.ro

3 comentarii

  1. Cred ca au fost destule postari (nepublicate) legate de acest subiect…sensibil pentru niste invingatori, cum ii prezinta toti sclavii mogulilor mass-media.

  2. Mike. Observ ca esti tare atent si ai un comentariu pt orice. Te platesc astia in continuare? Mai scuteste-ne ca ai trecut de mult in penibil.

  3. Doare, doare tare, ai? Penibili sunteti voi, care ati cheltuit atat (poate ne spuneti si de unde ati avut, dar pe cinstite) pentru un MARE FASSS.

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.