Radio Campus Slobozia împlineşte astăzi 19 ani

12

Primul post local de radio din judeţ îşi aniversează ziua de naştere printr-o serie de concursuri pentru ascultătorii fideli.
Primul cadou a fost obţinut de Nicoleta Dincă din Urziceni, ascultătoare care zi de zi ,,Ține Pasul cu Noi“, în special în programul matinal realizat de Nicu Sandu:
audio Nicoleta Dinca
La al doilea concurs al zilei, interlocutoarea Monicăi Preda la ,,No Comment“a fost doamna Lucreţia Dorobanţu din Slobozia:
audio Lucretia Dorobanțu
Ştafeta dialogurilor cu ascultătorii a fost preluată ,, Pe Contrasens“ de Robert Dincă. După multe peripeţii, la al treilea concurs al zilei a reuşit să intre în direct cu noi doamna profesoară Adriana Voicu, ascultătoare Radio Campus din prima zi de emisie:
audio Adriana Voicu
Concursurile de ziua Radio CAMPUS se vor desfăşura pe parcursul întregii săptămâni. Pentru intervenţiile în direct de la orele 10.30 şi 14.30 sunteţi aşteptaţi să sunaţi la 0243-23.18.16, iar pentru întâlnirea de la 17.30 numărul de telefon disponibil este 0243-255.111. Premiile oferite sunt tricouri, şepci şi genţi de plajă, marca Radio CAMPUS.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

12 comentarii

  1. La prag aniversar, primiţi urări de sănătate şi mântuire din partea celui ce s-a îngrijit şi de sufletul ascultătorilor postului Radio Campus.
    LA MULŢI ANI!

  2. La Multi Ani ! Am si doua propuneri, daca imi permiteti. Sa difuzati muzica populara duminica si sa mariti raza de emisie. 🙂

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.