Raed Arafat a fost marţi într-o vizită fulger la spitalul judeţean de urgenţe din Slobozia

5

Ministrul secretar de stat a inspectat Unitatea de Primire Urgenţe şi Radiologia, a apreciat noul spaţiu destinat medicinei de urgenţă şi a promis aparate pentru o dotare corespunzătoare.
Deşi ţinută în secret şi făcută după orele 21, vizita a fost surprinsă de reporterii Radio Campus, care au obţinut o declaraţie fulger de la ministrul secretar de stat:
“- Este o revenire, a fost o scurta vizita sa vedem noul UPU. Este un exemplu, este o Unitate Primire Urgente la nivel avansat; mai trebuie adaugate anumite echipamente, dar este facuta o treaba frumoasa si felicitam consiliul judetean si spitalul pentru ce s-a facut.
– Cum rezolvam lipsa medicilor?
– Asta este un aspect mult mai greu de explicat acum, sunt mai multe masuri pe care le ia ministerul si pe care incearca sa le rezolve, e un aspect pe care l-am discutat si acum; s-au dat posturi de rezidenti pe medicina de urgenta asa ca facem tot ce este posibil”.

Înainte de plecare, Raed Arafat a discutat punctual cu managerii spitalului judeţean şi serviciului de ambulanţă, despre modalitatea de transfer a urgenţelor la unităţile medicale din Bucureşti.
Pe tot parcursul vizitei, care a durat mai puţin de 30 de minute, Raed Arafat a fost însoţit de preşedintele Consiliului Judeţean Ialomiţa, Silvian Ciupercă.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

5 comentarii

  1. esti deplasat, in mod clar, sigur si precis.
    initial am crezut ca ai si tu un rost pe lumea asta, insa esti un fel de “but”.
    succesuri pe mai departe.

  2. Ion, nu-s ce ma face sa cred ca esti un fan al emisiunii FABRICA DE STIRI, daca ma-ntelegi…postul de televiziune care emite duhoarea nu-l mai zic, uite si tu ce zice clementina referitor la surse, he,he, he.

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.