Rafuiala cu focuri de arma

0

Clanurile din Urziceni s-au rafuit astazi chiar in fata Politiei. Scandalul a inceput pe o strada laturalnica iar dupa o urmarire ca-n filme, a culminat cu focuri de arma in plin centrul orasului.
Neintelegerile intre doua familii de romi au inceput in luna noiembrie si au la baza datorii de zeci de mii de euro. In contul acestor sume, oamenii lui “Ritason” au luat gaj masina de teren  a lui… “Ministru”. Familia acestuia a plecat in urmarirea Jeep-ului iar pe traseu masina de teren a intrat intr-un stalp. In incaierarea ce a urmat s-au tras si focuri de arma.
Pentru domilirea spiritelor au fost chemate echipele de interventie ale jandarmeriei si inspectoratului judetean de politie. Primarul din Urziceni acuza insa politia de nepasare in tratarea acestor fapte si spune ca daca oamenii legii din Urziceni ar actiona profesionist nu ar mai exista astfel de conflicte.
Membrii celor doua familii au fost audiati mai multe ore iar echipele de interventie rapida vor ramane in dispozitiv pana la aplanarea conflictului intre cele doua familii de romi care isi disputa suprematia in Urziceni.

Clementina Tudor 

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.