Rapidul deraiat

0

fotbal manasiaRapid Feteşti a suferit vineri cea de-a noua înfrângere a sezonului, într-un meci cu o echipă care la începutul săptămânii trecute era anunţată ca desfiinţată.
Callatis Mangalia s-a adunat însă de pe drumuri şi a câştigat cu 3-2 chiar pe malul Borcei, în faţa unui Rapid care, dacă nu se va destrăma înainte de fianalul sezonului, oricum are şanse minuscule să rămână în eşalonul al treilea.
Doicaru a deschis scorul pentru dobrogeni în minutul 3, iar Ivan a părut să dea semnalul revenirii trei minute mai târziu. N-au fost de acord Soldat şi Cogali care au scris 1-3 pe tabela arenei din Feteşti. Pe final, gazdele au redus din diferenţă prin Stanciu, dar golul de 2-3 nu îmbunătăţeşte cu nimic situaţia feroviarilor în clasament.
Cealaltă reprezentantă a fotbalului ialomiţean în Liga a treia, Viitorul Axintele, a remizat 1-1 pe teren propriu în compania Progresului Cernica, graţie golului egalizator înscris de Fătu în minutul 20 din penalty, după ce Enciu deschisese scorul pentru oaspeţi cu cinci minute înainte. Rezultatul, coroborat cu înfrângerea Ştefăneştiului la Galaţi, păstrează Viitorul pe locul al patrulea în clasament, la patru puncte distanţă de ocupanta locului al treilea.
Robert Viorel Dinca, www.radiocampus.ro

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.