Raul Ialomita va fi ecologizat in perimetrul Sloboziei

2

Malul stang al raului Ialomita va fi ecologizat, urmand sa fie amenajata acolo si o alee pietonala unde vor fi amplasate banci pentru odihna. 

In perioada 15 martie- 15 mai, este declarata luna padurii la nivel national. Cu aceasta ocazie, membrii fundatiei Ciulinii Baraganului au demarat mai multe proiecte de ecologizare a judetului printre care se afla si malurile raului Ialomita. Presedintele Fundatiei de Turism si Ecologie a Dunarii de Jos “Ciulinii Baraganului” Florin Munteanu, spune ca propunerea a fost deja facuta la primaria municipiului Slobozia si sunt asteptate fondurile.

Elena Oancea

2 comentarii

  1. m-as mira sa aiba vreun efect, dar speram sa prinda la public si ei la randul lor sa ia atitudine. Or sa se faca mai multi mici insa… desi daca se varsa apa din oras in “garla”, mirosul o sa aiba un efect invers.

  2. ce aiureala ! o sa fie un loc de 10 ori mai jegos ca acum. era mai bine sa ramana un loc mai salbatic ,o liziera la marginea orasului numaivorbind de faptul ca pe acolo trece varianta unde masinile merg cu mult peste viteza limita de 70km/h .
    mai degraba e vorba de o afacere concesionata cu producatorul de banci care a umplut orasul in 90% din cazutri absolut inutil restrangand si mai mult latimea trotuarelor .

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.