Razie de amploare, de 8 Martie, în Ialomiţa

0

razie-rutiera

Petrecerile ocazionate de ziua femeii au constituit pentru poliţişti un potenţial risc privind siguranţa publică a doamnelor şi domnişoarelor care au sărbătorit în cluburile şi localurile din judeţ.
Cu această ocazie au fost desfăşurate acţiuni pentru a identifica autorii de fapte penale ori contravenţionale, s-a urmărit depistarea persoanelor urmărite şi constatarea în flagrant a unor fapte penale.
Astfel, au fost aplicate peste  200 de amenzi, a căror valoare depăşeşte 61.000 lei. Cele mai multe abateri constatate, în număr de 180, au vizat nerespectarea regulilor privind circulaţia pe drumurile publice, iar 45 au fost fapte care aduc atingere normelor de convieţuire socială şi climatului de ordine şi siguranţă civică. Pentru neregulile constatate, faţă de 15 conducători auto s-a luat măsura suspendării dreptului de a conduce autovehicule pentru o perioadă determinată, iar în alte trei cazuri a fost dispusă măsura complementară de retragere a certificatului de înmatriculare. Totodată au fost verificate 21 societăţi comerciale şi controlate 72 de autovehicule în trafic. 
Persoanele care nu şi-au putut justifica prezenţa în diferite locaţii au fost conduse la sediul Poliţiei, unde au fost fotografiate, amprentate şi introduse în bazele de date ale Poliţiei.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.