Razie la Ţăndărei

1

Cartierul Strachina din Ţăndărei a devenit comandamentul general al Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism Bucureşti.

Elicoptere, TABURI, jandarmi şi mascaţi, au descins, la primele ore ale dimineţii, în mai multe case ale unor suspecţi de trafic de persoane.

La acţiune participă şi poliţişti englezi. Peste 30 de locuinţe au fost scotocite, iar poliţiştii au confiscat mai multe arme şi muniţie, bijuterii şi maşini de lux. În privinţa traficului de minori, locuitorii din Strachina se jură că toţi copiii lor sunt acasă, se mândresc cu numărul mare de copii şi neagă folosirea acestora la cerşit.

În razia de la Ţăndărei au fost reţinute circa 30 de persoane, cercetate pentru trafic de minori, constituire la grup organizat şi spălare de bani.

Clementina Tudor, Radio Campus

1 comentariu

  1. TABURI? Voi stiti cum arata asemenea vehicule? Ati fost acolo cand s-a organizat razia si le-ati vazut cu ochii vostri? Sau doar relatati din redactie ce va ajunge la urechi? Mai usor cu proportiile si documentati-va….

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.