Răzvan vrea, nănaşul ba

0

Unirea Urziceni a solicitat oficial Federaţiei Române de Fotbal delegarea antrenorului naţionalei de fotbal a României, până la sfârşitul lunii mai a anului viitor, la conducerea clubului campion. Oficialii Unirii au precizat în solicitarea trimisă FRF că se obligă să achite integral salariul selecţionerului, pe perioada delegării.

În adresa trimisă astăzi federaţiei, se precizează că gruparea ialomiţeană a obţinut acordul lui Răzvan Lucescu, iar ca argument forte în sprijinul solicitării sunt menţionate performanţele obţinute de clubul din Urziceni, pe plan internaţional.

Deşi până la această oră forul conducător al fotbalului românesc nu a răspuns oficial, managerul general al Unirii Urziceni, a declarat în exclusivitate pentru Radio Campus că este puţin probabil ca Mircea Sandu şi Ionuţ Lupescu să accepte solicitarea clubului campion. Mihai Stoica a declarat că refuzul previzibil denotă lipsă de respect şi de tratament egal din partea federaţiei, în condiţiile în care în returul sezonului 2007-2008, Emil Săndoi a antrenat simultan naţionala de tineret a României şi FC Vaslui.

Mihai Stoica a precizat şi că nu a existat nici un moment posibilitatea ca Oleg Protasov să antreneze Unirea Urziceni, dar că pregătirile pentru reluarea sezonului competiţional vor găsi echipa în formulă completă, atât din punctul de vedere al lotului, cât şi din cel al conducerii tehnice.

Robert Viorel Dincă

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.