Reangajarea personalului medical de la Ţăndărei, o problemă delicată

6

Centrul Multifuncţional de Sănătate care se va înfiinţa în locul spitalului din Ţăndărei va funcţiona în primă instanţă cu personal de la unitatea medicală din Slobozia şi cu fonduri din bugetul Spitalului Judeţean de Urgenţe. Compromisul este făcut cu bună ştiinţă de managerul principalei unităţi spitaliceşti din judeţ, dar cu încredere că toate serviciile vor primi decontare separată prin Casa Judeţeană de Sănătate.
Medicul Vasile Olaru a declarat pentru Radio CAMPUS că delicată este situaţia salariaţi care au rămas pe dinafară după închiderea spitalului Ţăndărei pentru că nu vor putea fi preluaţi direct în rândurile personalului angajat.
audio VASILE OLARU 1
Cel mai devreme, Centrul Multifuncţional de Sănătate de la Ţăndărei se poate deschide într-o lună. Practic, la început acesta va funcţiona sub capacitate, cu activitate la câteva dintre cabinetele de specialitate şi cu medici de la Slobozia.
audio VASILE OLARU 2
În total, la Centrul Multifuncţional de Sănătate de la Ţăndărei vor lucra 50 de salariaţi, medici, asistente, îngrijitoare şi personal auxiliar.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

6 comentarii

  1. Da’ despre un anume proces legat de acest spital, nimic, nimic? Despre cum decidentii psd-isti au contribuit la aparitia acestui litigiu nu zice nimeni adevarul?

  2. Da’ despre un anume retard care nu recunoaste ca PDL a inchis spitalul de la Tandarei de ce nu spuneti nimic……….varu’sanda esti culmea nesimtirii si a tupeului

  3. tabara de vara (chiooara, chioara)-axwell (destul de misel)-ghita (avand capul-la portita): ziceti bre drepre proces, nu ma mai coditi, lasati insultele. De ce nu vreti sa stie lumea?

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.