Recensământul populaţiei şi locuinţelor s-a realizat în Ialomiţa într-o proporţie de 93%

1

Conform unei situaţii publicată pe situl prefecturii, înainte de ultima zi a campanie, în judeţ au fost recenzaţi aproape toţi locuitorii.
Dintre cele 66 de localităţi din Ialomiţa, 7 au declarat o reuşită de 100%. Cei mai eficienţi recenzori au fost la Giurgeni, Ion Roată, Ograda, Perieţi, Platoneşti, Brazii şi Sfântu Gheorghe.
La nivelul municipiilor, la Slobozia au fost recenzate 94,22% din numărul locuinţelor şi persoanelor existente în baza de date, la Feteşti 91,27% iar la Urziceni 86,56%.
Cele mai mici ponderi realizate de comisiile locale de recensământ au fost sub 84% şi s-au înregistrat la Bărbuleşti, Manasia şi Săveni.

Trei sute de slobozeni au ales să fie recenzaţi la Primărie, în ultima zi a lunii octombrie

Recensământul populaţiei şi locuinţelor s-a desfăşurat în Ialomiţa fără incidente majore, însă persoanele mai sceptice s-au adresat administraţiei locale pentru recensământ.
Secretarul Primăriei Slobozia, Gabriela Costea, precizează că pe dianafară au rămas câteva persoane, nerecenzate la domiciliu şi venite la Comisia locală de recenzare.
Primele rezultate ale recensământului vor fi făcute publice în ianuarie 2012.
Alexandra Alexe, www.radiocampus.ro

1 comentariu

  1. cm adica s-a facut 93%? atunci de ce s-a mai facut recensamant, daca stii despre ce-i vorba? poate s-a facut in proportie de 130%, sau 65%.
    Cum poti sa dai un procentaj asupra a ceva ce vrei sa afli?

    ma cam doare capu de institutu asta de statistica din romania. o abureala totala, si imi suna ca o adunatura de incompetenti.

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.