Receptii amanate pentru reevaluarea lucrarilor de reabilitare la scolile de Arte si Meserii din Rovine, Milosesti, Grivita, Traian si Scanteia

0

Anuntate pentru joi, saptamana trecuta, receptiile au fost contramandate pentru o data ulterioara. Cu amanunte Clementina Tudor:
audio-relatare-scoli
Din programul anuntat, echipele de experti au ajuns doar la Liceul Agricol si Sfanta Ecaterina din Urziceni unde evaluarile au durat mult peste timpul estimat.
Asa se face ca in restul localitatilor, reprezentantii autoritatilor locale fie au asteptat cuminti in obiectiv, fie nu au fost interesati de vizita ministeriala.
Probabil o formalitate, intalnirea anuntata avea ca scop stingerea anexei de la finalizarea lucrarilor in care se specificau anumite neconformitati.
Cele 7 scoli de arte si meserii din Ialomita se numara printre cele 150 de unitati scolare beneficiare in prima faza de fonduri pentru reabilitarea cladirilor. Tot prin programul PHARE urmeaza dotarea cu mijloace de invatamant. Cea mai avansata in proiect este Scoala Sfanta Ecaterina din Urziceni.

Clementina Tudor

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.