Rectificare buget judeţean

0

Comuna Sudiţi primeşte de la Consiliul Judeţean Ialomiţa un sprijin financiar de 250 de milioane de lei vechi, pentru reabilitarea drumurilor comunale, afectate de ploile torenţiale de luna trecută. Vicepreşedintele liberal al consiliului judeţean, Ioan Martin, a precizat colegilor de consiliu că la Sudiţi au fost afectate de torenţi drumurile comunale de acces la primărie şi dispensarul medical, motiv pentru care s-a intervenit în regim de urgenţă.
Ajutorul a fost aprobat din fondul de rezervă bugetară la dispoziţia autorităţii judeţene, alături de alte alocări financiare pentru spitale şi o tabără de excelenţă.
Preşedintele Silvian Ciupercă a explicat că spitalele din judeţ s-au asociat pentru accesarea de fonduri nerambursabile iar această primă etapă presupune o resursă financiară suplimentară.
Tabăra de excelenţă se va organiza la sfârşitul lunii august la Amara, pentru care au fost alocate 90 de milioane de lei vechi. Bugetul propriu al judeţului Ialomiţa înregistrează un deficit de aproape 40 de miliarde de lei vechi.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.