Rectificare de buget judeţean

0
Judeţul Ialomiţa contribuie cu 75 de milioane de lei vechi la cofinanţarea proiectului de înfiinţare unui serviciu de urgenţe la nivelul regiunii SUD Muntenia. Programul este finanţat din fonduri europene. Preşedintele Consiliului Judeţean Ialomiţa precizează că judeţul este parte dintr-o asociere de dezvoltare intercomunitară pentru acordarea unui serviciu de calitate în situaţiile de urgenţe.
În cadrul programului se vor achiziţiona mai multe echipamente pentru acordarea serviciilor de urgenţă, care vor intra în dotarea comună a judeţelor. Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Ialomiţa, Ioan Martin, spune că toate echipamentele Inspectoratelor judeţene vor fi modernizate.
Anul trecut, Ialomiţa s-a asociat cu  judeţele Argeş, Călăraşi, Dâmboviţa, Giurgiu, Prahova şi Teleorman, în vederea constituirii Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară „SITUAŢII DE URGENŢĂ SUD MUNTENIA” pentru realizarea proiectului de „Achiziţionare echipamente specifice pentru îmbunătăţirea capacităţii şi calităţii sistemului de intervenţie în situaţii de urgenţă şi pentru acordarea asistenţei medicale de urgenţă şi a primului ajutor calificat”.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.