Rectificări de vară

0

Consiliul Local al municipiului Urziceni este convocat în şedinţă ordinară, joi, cu începere de la ora 16,00. Pe ordinea de zi se află trei proiecte de hotărâre, care vor fi supuse aprobării legislativului.

Cel mai important dintre ele vizează rectificarea bugetului local pentru anul în curs, prin diminuarea rezervei bugetare cu suma de 174.000 de lei. Banii respectivi ar urma să fie redirecţionaţi spre trei dintre unităţile de învăţământ din oraş. Astfel, Grupul Şcolar Agricol ar urma să primească în plus o sută de mii de lei, pentru modernizarea clădirii halei de maşini agricole, a instalaţiei electrice şi a celei generatoare de aer cald. Dacă proiectul de hotărâre va trece de votul Consiliului, Şcoala generală nr. 2 ar primi un ,,supliment bugetar’’ de 50.000 de lei, necesari pentru lucrări de reparaţii curente, alte 24.000 de lei urmând să intre în contul Şcolii generale nr.1. Din această sumă, 14.000 de lei sunt destinaţi lucrărilor de reparaţii la centrala termică, montajului pompei de apă şi panourilor de baschet, iar diferenţa achiziţionării de mobilier.

Tot în şedinţa de joi a Consiliului Local Urziceni ar urma să fie  validat mandatul de consilier al succesorului Dorei Cişmaşu în  echipa consilierilor democrat-liberali. Locul rămas vacant, în urma demisiei din partid a fostului consilier, va fi ocupat de Costel Dumitrache.

Cel de-al treilea punct de pe ordinea de zi a şedinţei include proiectul de hotărăre privind constituirea comisiei speciale care va întocmi inventarul bunurilor ce alcătuiesc domeniul public al municipiului Urziceni.

Robert Viorel Dinca

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.