Regatul de Folk din Piaţa Matache

1

afis folk

Puiu Creţu revine acasă alături de trupa sa pentru a sărbători patruzeci de ani de carieră artistică. Iubitorii genului se vor putea întâlni cu Puiu şi invitaţii săi pe 21 noiembrie într-un spectacol organizat de Patria Records, care îşi propune să transforme pentru o seară muncipiul reşedinţă de judeţ în ,,Regatul de Folk’’.
Alături de Puiu Creţu Band se vor afla mai vechii lor prieteni Ducu Bertzi şi Mihai Neniţă iar pentru ca reţeta unei seri folk în Bărăgan să fie completă, împreună cu cei deja menţionaţi vor veni la Slobozia şi Marius Matache & Folk Band Imperfect. Cu această ocazie va fi lansat şi albumul lui Marius Matache ,,Hoinar prin Piaţa Matache’’.
Concertul este programat pe scena Casei Municipale de Cultură (fost Cinema Galax) cu începere de la ora 18.30 de minute.
Robert Viorel Dinca, www.radiocampus.ro

1 comentariu

  1. Precizati si in articol ca este vorba de Casa MUNICIPALA de Cultura, iar nu vechea si marea Casa de Cultura, greaua mostenire a vechiului regim… ca pe afis/banner/whatever altfel neascultatorii de manele se vor duce intr-o locatie gresita. Dar, la fostul cinema, sala va parea si mai ocupata, fiind de capacitate mai mica.

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.