Reglare de conturi în stil mafiot la Amara

3
Două taximetre au fost incendiate azi noapte, iar proprietarii acuză că autorul faptei este administratorul firmei de transport persoane care face cursele locale. O maşină a ars în totalitate în garaj, iar la cea de-a doua a fost distrusă doar tapiţeria.
Alexandru Mihalcea face taximetrie de mai bine de 10 ani. Bărbatul este sigur a cui a fost mâna criminală şi spune că de doi ani are numeroase conflicte cu Nicu Pericli.
Acuzaţia victimei este susţinută de declaraţia unei vecine, care a descris întocmai un bărbat care se interesa unde stă taximetristul Mihalcea.
Patronul firmei Nick Tour respinge acuzaţiile care i se aduc referitoare la implicarea în cazurile de incendiere a taximetrelor de la Amara. Nicu Pericli spune că toate neînţelegerile cu operatorii de taxi sunt reclamate la Poliţie, iar plasarea lui la locul faptei este imposibilă pentru că de aseară până în această dimineaţă a fost numai acasă.
Referitor la soluţionarea cazului în care sediile firmei sale au fost incendiate după acelaşi model, patronul firmei Nick Tour spune că până acum cazul nu a fost soluţionat. La poliţie fapta reţinută este de distrugere, fără ca autorii să fie identificaţi. În ambele situaţii, pedeapsa prevăzută de lege este cu închisoare de la 3 la 15 ani.Clementina Tudor
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

3 comentarii

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.