Reîncepe Liga 1

0

După startul de sezon ratat duminică în Supercupă, vicecampioana României, Unirea Urziceni încearcă să-şi refacă moralul în primul meci din noul sezon de Liga 1.
Astăzi de la ora 18,30 elevii lui Ronny Levy joacă la Târgu Jiu un meci în care e greu de spus că pleacă din postura de favoriţi. Pandurii Lignitul, echipă revenită in extremis pe prima scenă a fotbalului românesc, poate pune probleme şi răsturna calculele hârtiei.
Levy ar putea începe partida cu Arlauskis în poartă, Petre Marin, Maftei, Galamaz şi Brandan în defensivă, Matei, Marinescu, Paraschiv şi Frunză la mijloc şi cu un atac în care ar putea juca Bilaşco şi Junior Dale.
Din lotul deplasat în Oltenia lipsesc Ricardo Gomes care nu a mai revenit la echipă după vacanţa de vară, Dinu Todoran care ar putea îmbrăca tricoul nou promovatei Victoria Brăneşti  şi Iulian Apostol, accidentat.
Meciul de pe stadionul ,,Municipal’’ din Târgu Jiu va fi arbitrat la centru de Radu Petrescu, ajutat la cele două tuşe de Eduard Crângaşu şi Dorin Mudura.
Robert-Viorel Dincă, www.radiocampus.ro

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.