Remaniere degeaba

6
Remanierea guvernamentală a actualului cabinet este o măsură formală şi inutilă. Preşedintele PSD Ialomiţa susţine că Guvernul BOC trebuia demult schimbat. În opinia lui Silvian Ciupercă, premierul a ratat schimbările majore din situaţiile critice prin care a trecut ţara:
“daca ar fi avut premierul intentia de a optimizarea functionarea guvernului, ar fi produs o remaniere acum cateva luni, la primele gafe majore pe care le-au produs anumiti ministri. Ar fi trebuit facuta in aprilie sau in mai sau in iunie”.
Preşedintele social democraţilor ialomiţeni avansează alternativa unui guvern mixt de tehnocraţi şi oameni politici: “o schimbare a guvernului Boc cu un guvern care sa aiba reprezentanti din opozitie, partial politicieni, partial tehnocrati, dar o guvernare unde conteaza 3 idei fundamentale: care este viziunea noului guvern cu privire la politica economica, financiara, politica fata de reducerile bugetare si politica fata de relansarea activitatilor economice si relansarea obiectivelor de investitii”.
Pentru schimbarea guvernului condus de premierul Emil Boc, opoziţia PSD-PNL-PC încearcă o a doua moţiune de cenzură. În determinarea parlamentarilor puterii de a vota alături de opoziţie, în colegii s-au strâns semnături de la cetăţeni pentru susţinerea moţiunii de cenzură.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

6 comentarii

  1. In sfarsit remaniere..cu toate ca parerea mea e ca nimic nou sub soarele Romaniei nu o sa apara, insa surpriza nefericita din punctul meu de vedere e…ministrul sanatatii, care dupa tot scandalul din sistemul sanitar cat si cel legat de incendiul din maternitatea Giulesti…pastreaza cu nesimtire acelasi fotoliu..tinut cu dintii..rusinos parerea mea!

  2. Recentul examen la Institutul National al Magistraturii a aratat valoarea candidatilor, din 3120 doar 72 au trecut testul teoretic. Asadar, in cazul justitiei, ar trebui sa vorbim mai ales despre proasta corelare dintre valoare si salarii…nu despre cum se face justitia caci NU SUNTEM DE SPECIALITATE. Datul cu parerea, fara argumente concrete = pacat mare, ca sa nu folosesc vreun epitet care sa supere presa neutra.

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.