Responsabilităţi DA, salarii mărite BA pentru secretarii de Primării

0

Pocora

Liberalii reclamă că PSD a respins la dezbaterile în Comisiile reunite pentru muncă, protecţie socială şi buget, finanţe -bănci ale Camerei Deputaţilor amendamentul care viza mărirea salariilor secretarilor unităţilor administrativ – teritoriale.
Deputatul Cristina Pocora precizează că, după ce anul trecut au fost mărite indemnizaţiile primarilor şi ale viceprimarilor, firesc ar fi fost ca şi secretarilor de primării să li se mărească indemnizaţia, cu atât mai mult cu cât toţi aceştia stau la aceeaşi masă şi împart responsabilităţile deciziilor de primar –viceprimar -secretar.
Parlamentarul liberal din colegiul 1 Feteşti-Ţăndărei transmite printr-un comunicat de presă că şi această majorare salarială este necesară, în condiţiile în care secretarul asigură continuitatea şi permanenţa activităţii administraţiei publice locale, iar numărul actelor normative unde sunt reglementate atribuţii în sarcina secretarului este tot mai mare.
Cristina Pocora face un apel public către Guvernul României pentru a găsi soluţiile necesare alinierii salariilor tuturor categoriilor de salariaţi din sectorul bugetar, astfel încât aceştia să beneficieze de remuneraţii raportate la munca pe care o prestează.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

Lăsați un mesaj