“Restaurantele inimii” la debut

3

FLR_1531La Slobozia s-a înfiinţat Asociaţia ,,Restaurantele inimii România“ care va asigura pe timpul iernii câte o masă caldă pe zi pentru persoanele foarte sărace şi celor fără adăpost, din municipiul reşedinţă.
Iniţiatorul campaniei este doamna Maria Petre, iar activitatea se va desfăşura în sistem de voluntariat după modelul unei asociaţii similare din Franţa.
Primii implicaţi în campanie sunt elevii de la Liceul de Artă din Slobozia care au fost provocaţi să realizeze o siglă pentru “Restaurantele inimii”. Marele premiu a fost obţinut de Andrei Eduard Dinu, elev în clasa a XI-a, care este un pasionat de sigle, fără a avea ocazia până acum şi de a participa la concursuri.
Din suma alocată pentru premiere se vor face daruri de Moş Nicolae unei familii cu 5 copii din comuna Perieţi.
Asociaţia Restaurantele Inimii va acorda o masă caldă pe timpul iernii persoanelor fără adăpost, iar de la primăvară va continua cu o campanie pentru sprijinirea bebeluşilor care vin pe lume în familii sărace. Lansarea proiectului va avea loc pe 13 decembrie la Casa Municipală de Cultură.
Clementina Tudor, www.radiocapus.ro

3 comentarii

  1. Vin multe…sa spuna cam cati bani va dona, din banii ei, pentru campanie…apoi, ma voi linisti !!! Niciun comentariu, ca vin sau nu europarlamentarele, ca vin si cu initiativa, dar si fara !

  2. mda… orice iniţiativă ,,de bine“ a ajuns ceva rău, orice hoţie e şmecherie, iar prostu’ a ajuns împărat! halal naţiune şi celor care credeau şi cred că ,,scopul scuză mijloacele“. doar din cenuşă mai putem renaşte!!!

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.