Restructurări la ISU şi la jandarmi

0

Peste 35 de posturi din cadrul Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă sunt şterse din noua organigramă întocmită de Ministerul Administraţiei şi Internelor.
Astfel, din toate sub-unităţile de pompieri de pe raza judeţului, 36 de specialişti vor fi disponibilizaţi, după reorganizarea ministerului.
Cea mai mare grijă a inspectorului şef, colonel Constantin Nae, este acum la gărzile de intervenţie pentru că funcţiile de suport au dispărut, şi astfel există posibilitatea ca unele solicitări să rămână fără acoperire.
O altă instituţie aflată în subordinea Ministerului Administraţiei şi Internelor care intră în procesul de reorganizare cu pretextul declarat de diminuare a cheltuielilor bugetare, este şi Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Ialomiţa.
Şi aici organigrama Inspectoratului a fost redimensionată, dar deocamdată nici un jandarm ialomiţean nu este disponibilizat. Inspectorul şef al Inspectoratului Judeţean, colonelul Nicolae Parepa spune că jandarmii care ocupau posturile reduse din organigramă sunt puşi la dispoziţie pentru 3 luni de zile.
Nicolae Parepa speră că această reorganizare pe care o suferă Jandarmeria la nivel naţional nu va afecta siguranţa cetăţenilor, iar prezenţa jandarmilor în stradă se fa face simţită ca şi până acum.
Elena Oancea, www.radiocampus.ro

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.