Revelionul Caricaturiştilor la start

0

revelionul caricaturistilor

La Urziceni s-a dat startul celei de-a optsprezecea ediţii a Festivalului Naţional de Umor ,,Revelionul Caricaturiştilor’’.
Tema impusă de organizatori este anul acesta una în ton cu perioada pe care o traversăm : ,,Rich Man – Poor Man’’. O temă generoasă, după cum a caracterizat-o directorul festivalului, graficianul Nicolae Petrache şi care va fi dublată de o a doua, lăsată de către organizatori la alegerea participanţilor:
audio Nicolae PETRACHE 1
Lucrările trimise în concursurile de grafică umoristică şi caricatură, respectiv de epigramă, trebuie să îndeplinească o serie de condiţii minimale pentru a putea fi acceptate:
audio Nicolae PETRACHE 2
Cele două jurii vor fi prezidate ca şi la precedentele ediţii de către Ştefan Cazimir şi Cornel Udrea. Valoarea premiilor depăşeşte 3.000 de dolari iar finanţarea manifestării este asigurată din bugetul local al municipiului Urziceni cu o contribuţie de 3.500 de lei a Consiliului Judeţean Ialomiţa.
Festivitatea de premiere şi gala laureaţilor vor avea loc pe 30 noiembrie în Sala Mare a Centrului Cultural al Municipiului Urziceni.
Robert Viorel Dinca, www.radiocampus.ro

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.