Rezultate provizorii la Slobozia

6

foto: arhiva 2008

USL a reuşit să obţină doar majoritatea simplă în Consiliul Local Slobozia.
Din rezultatele provizorii, PSD şi PNL au cuantificat 51% din voturile slobozenilor, API 21%, iar PER şi PP-DD câte 9%.
USL va fi ajutată însă de redistribuirea voturilor obţinute de Gabi Ionaşcu, în calitate de candidat independent la primărie, care a refuzat să opteze pentru calitatea de consilier local.
Victoria detaşată a lui Alexandru Stoica la primăria municipiului reşedinţă de judeţ cu 46% din totalul voturilor exprimate este sub scorul Uniunii Social Liberale.
Următorii 3 clasaţi au obţinut scoruri peste partidele care le-au susţinut candidatura. Singurul rezultat vehiculat în sondajele electorale şi validat în alegeri este al lui Mădălin Teculescu, de 22%. Mult sub estimările din sondaje a ieşit Gabi Ionaşcu, cu 17%, iar peste calcule s-a situat Paros Radu, cu aproximativ 15%.
Inexplicabil este că la numărul de voturi exprimate, la Gabi Ionaşcu se cuantifică peste 3.800 de voturi, ceea ce reprezintă mai puţin decât persoanele care au semnat pentru susţinerea candidaturii sale independente.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

6 comentarii

  1. stoica a fost ajutat in 10 iunie 2012 de catre traseista petronela moroianu, care a indus in eroare opinia publica, afirmand ca Madalin Teculescu a fost arestat pentru ca a dat mita electorala in Bora; aceasta ,,jurnalista” de pe centura politicii ialomitene s-a inspirat, probabil, din cazul real al fostului primar pnl de la Movilita, arestat pentru 29 zile din cauza mituirii electoratului din comuna. RUSINE, nesimtitilor!!!

  2. Te supara adevarul? De ce sa fie mintiti romanii? La Ploiesti, in ultima zi de campanie s-au raspandit prin oras manifeste prin care oamenii erau informati ca sunt datori la primarie cu circa 6000 lei, ca sa acopere datoriile facute de primarul pd-l in functie… Deoarece nu a existat mandat, s-a ajuns pana acolo ca politia locala a inconjurat casa presedintelui tsd Ploiesti, pentru a bloca difuzarea…Asa s-a comportat la alegeri, in urbea lui NENEA IANCU, ….completeaza tu numele…Cat priveste situaitia cu apa, NUMAI UN BOU SAU UN DIVERSIONIST poate afirma ca i se datoreste numai lui ionascu! Sunt implicati pana in gat toti maharii psd ai Sloboziei! Apropo, cand aveti termenul sa ,,vindeti” apa la RAJA-psd-Constanta?

  3. Mai nebunule,daca erau suspiciuni de infractiuni in derularea proiectului cu apa,banuiesc ca dna ul basist isi facea treaba!!!Sau au pus botul si ceva firme portocalii la cascaval sau poate procurorii?Prostia e la Ionascu….daca analizele dupa forare aratau c o sa creasca cheltuielile cu tratarea trebuia sa se opreasca.Acolo e buba. In rest reteaua de distributie trebuia schimbata….cu ce bani si ce firme….putin imi pasa.Si de erau fonduri europene sau credite sau fonduri proprii tot existau suspiciuni…c asa sunt majoritatea investitiilor din bani publici….cand va spun ca doar niste procurori cu coaie pot sa redea increderea in clasa politica….voi ziceti c a reformat o Basescu si Macovei….a reformat pe dracu’!!Acum strigati hotii…..dar sunt convins c or sa va arate hotii, procurorii astia umiliti de zdrentele portocalii….si uite asa scapam si de monitorizarea pe justitie.

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.