RIP oraşul Căzăneşti: 26.04.2004-26.04.2015

3

_DSC4071

Căzăneştiul a redevenit comună în aceeaşi zi în care, în urmă cu 11 ani, s-a decis să fie oraş! 26 aprilie este ziua măririi şi decăderii în acte a localităţii cu nici 3.000 de locuitori, care după fix 11 ani au decis că li se potriveşte mai mult rangul de localitate rurală decât urbană. De la entuziasmul din 2004, localnicii au rămas cu amintirea unor promisiuni:
audio Cazanesti
Transformarea în acte a localităţii este de durată, precizează prefectul Gigi Petre, pentru că va fi modificată legea administrării teritoriului:
audio Gigi PETRE
La referendumul de duminică, 26 martie, prezenţa la vot a fost de 33,15%. Din cele 948 de voturi valabil exprimate, 906 au fost cu răspunsul DA şi 42 cu răspunsul NU, la care se adaugă 16 voturi nule.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

3 comentarii

 1. S-a ales sa devenim comună și să dăm cu piciorul la cei 40 miliarde de ei , bani cu care se putea asfalta străzile ! În 11 ani s-au alocat fonduri aferente unei comune ! Acum când legislația, legea bugetului s-a schimbat, iar grila bugetară a permis sa avem fondurile unui orașel în dezvoltare ( 40 miliarde Căzănești , fata de maxim 15 miliarde celelalte comune), s-a hotarât că nu ne trebuie acești bani ! Asta se vrea la Căzănești ! Lucrurile nu se fac bătând din palma ! Slobozia , Urziceni, Tăndărei, Fetești, ce erau înainte ? Niște machernițe ! Uitați-vă acum ce orașe frumoase și infloritoare !

  Oricum, transformarea în acte a localităţii din Oraș în Comună este de durată, pentru că trebuie modificată legea administrării teritoriului, trebuie sa fie aprobat de Ministerul Afacerilor Interne, de Guvern !

  Că să susții ceva , să susții schimbarea localitații din Oraș în Comună trebuie sa fii un bun gospodar, să fii un exemplu oamenilor, să ai o casă frumoasă și îngrijită ! Cine da exemplu ? Cel care a făcut campania de referendum ? Anatol Ghilea ? Ghiocel ? Cum arată casa și gradina celui ce a făcut campanie ? Casa și curtea lui Anatol Ghilea , Ghiocel arată foarte urat ! Cade casa pe EL ! Ce casă frumoasă și ingrijită era pe vremuri ! Casa Domului Profesor Ghilea !

  Trebuie să ne mergem înainte, să progresăm, să tindem spre nou și frumos ! De fapt se vrea un regres , un pas mare înapoi ! Trebuie sa evoluăm , nu să stagnăm !

  Traiasca Ghiocel ! Votati primar pe Ghiocel ! O să ne ducem de râpă !

 2. Apoi…domne’draga…ai avut ocazia sa evoluezi.Cand erai fat.In burtica.Si zece ani in Cazanesti.Degeaba.Acum era momentul evolutiei.Bine.Ai dracu’bani veneau toti 40 brusc.Is buni si 15 ma baiatule.Is buni. Populatia comunei este imbatranjta.Si saraca…Dar nu proasta!

 3. Oricum, transformarea în acte a localității din Oraș în Comună este de durată, pentru că trebuie modificată legea administrării teritoriului, trebuie sa fie aprobat de Ministerul Afacerilor Interne, de Guvern ! La anul pe vremea asta Cazanestiul tot Oras va fi !

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.