România mai curată – let’s do it

6

Peste o sută de elevi ai şcolii 4, din cadrul Seminarului Teologic „Sfântul Ioan Gură de Aur”, au participat sâmbătă la curăţenia generală a municipiului reşedinţă.
În cadrul programului naţional „Let’s do it România”, elevii şi personalul didactic au curăţat resturile menajere şi pet-urile aruncate pe spaţiile verzi din zona cartierului Gara Slobozia Nouă.
Învăţătoarea Manuela Zainea spune că acţiunea voluntară a copiilor a fost un semnal de alarmă pentru locuitorii care au stat pe margine şi au privit cum cei mici strâng gunoiul.
Dezamăgiţi de atitudinea celor mari au fost şi elevii de la clasa a treia B, care au încercat să ofere o lecţie de bun simţ adulţilor lipsiţi de consideraţie faţă de importanţa mediului înconjurător.
În cadrul acţiunii  s-au strâns peste 50 de saci de gunoi selectiv.
Alexandra Alexe, www.radiocampus.ro

6 comentarii

  1. Multumim pentru articolul postat pe site-ul dumneavoastra, articol ce a popularizat activitatea noastra din cadrul Programului “Let’s Do

  2. Multumim pentru bunavointa dumneavoastra de a posta articolul ce popularizeaza activitatea noastra din cadrul Programului “Let’s Do It Romania”.Exista mai multe inadvertente , ca sa nu le spun greseli, in exprimarea dumneavoastra.Suntem de la Seminarul Teologic “Sf.Ioan Gura de Aur”, nu o anexa a acestui prestigios lacas de invatamant. Zona in care noi am actionat, pentru ecologizarea mediului inconjurator, a fost cea de nord a Sloboziei (a nu ne confunda cu colegii nostri de la Scoala 5-Slobozia Noua, nu pentru ca ne-ar deranja, dar lumea nu mai intelege nimic despre locul, timpul si personajele actiunii).Cadrele didactice sunt, INTOTDEAUNA, domni profesori sau doamne profesoare, chiar daca in argou se foloseste “profii”. Si, cel mai grav, nu putem sa trecem cu vederea ortografia din aceasta stire, nu de alta, insa suntem OAMENI DE SCOALA!

  3. Dna Zainea, de cand un liceu teologic e un lacas de invatamant? Si daca sunteti oameni de carte de ce ies atat de multi analfabeti din scoala? Ca orice cadru didactic preocupat in primul rand de salariu si apoi de copiii de la clasa nu v-ati putut abtine o izbucnire de orgoliu marunt… poate ar fi mai bine sa ramanteti anonimi in activitatile extrascolare pt care cereti adeverinte ca sa primiti sporuri la salariu.

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.