Romeo si Julieta – varianta de câmpie

0

O adolescentă de 16 ani a încercat să se sinucidă ieri dimineaţă, după ce a aflat că iubitul ei din Bucureşti ar fi încetat din viaţă.

Poliţia a fost sesizată ieri dimineaţă de un conducător auto, care circula pe varianta municipiului Slobozia, că în zona fostului Hotel Privighetoarea a găsit pe marginea şanţului, la pământ, o tânără care i-a spus că s-a aruncat de la înălţime dintr-o cameră a fostei clădiri a hotelului.

Tânăra a fost transportată la Spitalul de Urgenţă Slobozia pentru îngrijiri medicale, şi ulterior transferată la Spitalul Bagdasar din Bucureşti.

La faţa locului, poliţiştii au găsit un bilet, scris pe ambele părţi ale unei coli de format A4, în care tânăra a mărturisit o mare decepţie în dragoste.

Fata le-a povestit poliţiştilor că a mers singură în clădirea abandonată a fostului Hotel Privighetoarea şi s-a aruncat de la etajul 2, ceea ce presupune o înălţime de 5 – 6 metri.

Ea şi-a motivat nechibzuinţa prin aflarea veştii că prietenul său, un tânăr din Bucureşti, ar fi decedat cu o zi in urma.

Clementina Tudor

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.