S-a deschis sesiunea pentru inventarierea emisiilor

0

_DSC8305

Conducerea Agenţiei Judeţene pentru Protecţia Mediului anunţă că s-a deschis sesiunea de raportare în vederea realizării inventarelor de emisii pentru anul 2014.
Operatorii economici şi instituţiile care deţin date referitoare la sursele de poluanţi atmosferici sunt informaţi că sesiunea de raportare este deschisă în perioada 15 ianuarie – 15 martie 2015.  
Deţinătorii de informaţii necesare elaborării inventarelor de emisii de poluanţi atmosferici trebuie să completeze chestionarele aferente activităţilor desfăşurate în anul 2014 în aplicaţia disponibilă pe site-ul Agenţiei Naţionale Pentru Protecţia Mediului, iar  în absenţa unei conexiuni la internet să transmită chestionarele, ce trebuie completate în funcţie de specificul activităţii, la sediul APM Ialomiţa, în format de hârtie.
În conformitate cu normele privind calitatea aerului înconjurător, nerespectarea obligaţiei titularului de activitate de a furniza autorităţilor competente informaţiile solicitate pentru elaborarea inventarelor de emisii de poluanţi atmosferici constituie contravenţie şi se sancţionează cu amendă de la 500 la 2.000 lei, pentru persoane fizice, şi de la 5.000 la 10.000 lei, pentru persoane juridice.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.