S-au batut singuri

0

Golurile înscrise de Gherlem şi Wesley în partida câştigată de FC Vaslui vineri seară împotriva campioanei României la fotbal, Unirea Urziceni, au trimis echipa ialomiţeană pe locul cinci în clasamentul Ligii 1. Prima înfrângere suferită de Unirea pe teren propriu nu pare să-l afecteze foarte tare pe Dan Petrescu. Antrenorul campioanei a declarat că, practic, elevii săi s-au bătut singuri, deşi, după aspectul partidei, ,,Bursucul’’ consideră înfrângerea nemeritată.

Petrescu se consideră părăsit de zeiţa Fortuna în campionat, după ce a pierdut cu două dintre echipele care nu ,,mişcau în front’’ în faţa celei antrenate de el. Antrenorul campionilor speră că norocul va fi de partea sa în meciul pe care Unirea îl va disputa mâine seară, la Glasgow, în Liga Campionilor.

Lăcătuş este galant

Prieten de ani de zile al lui Dan Petrescu şi fost coleg de echipă la Steaua, Marius Lăcătuş nu şi-a ascuns satisfacţia provocată de victoria împotriva Unirii Urziceni, dar a şi pus eşecul gazdelor pe seama absenţei din lotul campioanei a jucătorilor convocaţi la naţională.

Lăcătuş este sigur că Unirea va aborda un alt stil de joc în meciul cu Glasgow Rangers şi că va pune probleme scoţienilor în meciul de mâine seară.

Unirea Urziceni rămâne cu doar 17 puncte în clasamentul Ligii 1 şi urmează să joace în etapa a 11-a în deplasare la Pandurii Târgu-Jiu.

Ialomitenii decolează astăzi spre Scoţia, unde mâine seară de la ora 21,45 va întâlni campioana Scoţiei, Glasgow Rangers, în etapa a treia a grupei G din Liga Campionilor.

Robert Viorel Dincă

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.