S-au predat cheile pentru 36 de chiriaşi noi în locuinţe ANL

1

_DSC0654

Executivul Primăriei Slobozia a înmânat astăzi cheile pentru 36 de locuinţe ANL noi, în blocul T5 de pe Strada Viilor.
Pentru 5 ani, tinerii beneficiari de apartamente cu două camere şi garsoniere vor plăti o chirie modică, iar după aceea îşi vor putea cumpăra locuinţele la preţuri mai mici faţă de piaţa imobiliară.
Primarul Alexandru Stoica spune că repartizarea s-a făcut cu întârziere din cauza tergiversării lucrărilor de racordare a blocului la curent şi gaze, iar acum chiriaşii au obligaţia încheierii de contracte individuale:
audio Alexandru STOICA
Printre noii chiriaşi se numără şi Mihai Iordan. Tânărul de 33 de ani a aşteptat 6 ani să primească o locuinţă şi este nerăbdător să se mute cu soţia şi fetiţa cât mai repede posibil în garsoniera pe care au primit-o:
audio Mihai IORDAN
Până la sfârşitul lunii august încă 48 de locuinţe ANL vor fi gata pentru a fi date în folosinţă, iar altele 12 vor fi construite special pentru medici.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

1 comentariu

  1. Nu este normal ca sa fim singurul judet din Romania in care sa nu se ia in considerare Cererile din anul 2014! Normal era sa fie luate in calcul toate Cererile, iar cele din 2014 sa aiba un punctaj mai slab decat celelalte! Cam asa ar fi normal! Eu credeam ca ne intreptam catre normalitate! 🙂 Cei care au facut Cereri in 2014, au facut Cerere degeaba?

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.