S.O.S. Bătrânii Ialomiţei!

1

Campania S.O.S Batranii Ialomitei va ajunge vineri la Valea Macrişului şi Grindaşi, alte două comunităţi din Ialomiţa rupte de lume pentru mai bine de două săptămani.
Primele 7 tone de alimente strânse din donaţii au fost împărţite din casă în casă de voluntarii care au iniţiat campania “S.O.S Batranii Ialomitei!” La distribuţia pachetelor au contribuit şi militari de la unitatea din Slobozia.
Elevii de la Seminarul Teologic din Slobozia şi-au donat micul dejun pentru ialomiţenii greu încercaţi luna aceasta de furia naturii.
Iniţiativa a aparţinut lui Cătălin Ciupag din calsa a XI-a, care le-a propus colegilor seminarişti să se lipsească de masa de dimineaţă şi să contribuie astfel la campania S.O.S Bătrânii Ialomiţei.
Ideea unei donaţii a prins repede în rândul elevilor de la Seminar.
1000 de ialomiţeni din Colelia si Grindu au primit miercuri alimente din donaţiile făcute de locuitorii judetului, impresionati de drama familiilor greu incercate de vremea rea din ultimele doua saptamani.
Fiecare mana de ajutor pe care o primesc îi ajută pe cei astupaţi de zăpadă să-şi recapete încrederea că vor ieşi cu bine din această iarnă.
La aproape două săptămâni de la prima urgie care s-a abătut asupra lor, locuitorii din comunele ialomiţene lovite de viscol încearcă să ia viaţa de la capăt.
Donaţii pentru campania S.O.S Bătrânii Ialomiţei se pot face în continuare la supermarket-urile din Slobozia şi la Centrul Cultural UNESCO Ionel Perlea.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

1 comentariu

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.