S.O.S: Bătrânii Ialomiţei!

0


Radio Campus, www.guraialomitei.com  şi Antena 1 Slobozia, organizează o campanie de colectare de ajutoare pentru bătrânii din satele Ialomiţei, sufocaţi de ninsoare şi viscol.

Apelul este către fiecare persoană si societate comercială care pot face donaţii, iar destinatarii sunt familiile greu încercate de natură în această iarnă.
Maria Petre este iniţiatorul campaniei: “ceea ce se intampla acum e atat de impresionant si atat de greu pentru oamenii prinsi sub zapezi, pentru batranii izolati in casele lor, incat cred ca fiecare mana de ajutor intinsa e ca mana lui Dumnezeu asupra vietii acestor oameni; cred ca fiecare dintre noi putem dona ceva, fiecare dispunem acum, cand incepe aceasta campanie, de banutii necesari pentru a cumpara cateva paini, cateva sticle de ulei, cateva sticle de apa”.
În cadrul campaniei “S.O.S. Bătrânii Ialomiţei“ se vor colecta pâine, apă, ulei, zahăr, conserve şi alte alimente neperisabile care vor fi distribuite celor aflaţi la necaz. Punctele de colectare vor fi la magazinul Kaufland, Supermarket Ialomiţa, Lidl şi Centrul Cultural UNESCO Ionel Perlea.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.