Să executaţi bine!

1

FISCUL s-a pus pe treabă şi îi execută pe toţi debitorii din baza de date a instituţiei. Fianţiştii ialomiţeni au aplicat luna trecută circa 20 de mii de somaţii de executări silite şi patru mii de popriri bancare.
Din diverse motive, contribuabilii ialomiţeni rămân datori la fisc şi intră in baza de date, ca rău platnici. De aici pana la executările slilite, popriri pe salarii sau pe conturi nu mai rămâne decât un pas. Serviciul de registru contribuabili şi declaraţii fiscale  din cadrul Directiei Generală a Finanţelor Publice Ialomiţa emite debitul din baza de date şi trimite plicul de înştiinţare.
Direcţia informează că luna trecută au fost emise peste 18 mii de somaţii în valoare totală de 12,5 milioane lei, din care s-au încasat 4,5 milioane lei. DE asemenea au fost aplicate circa 4 mii de popriri bancare în valoare totală de 4,3 milioane lei, din care s-au încasat 1,5 milioane.
Pentru 176 de contribuabili au fost înfiinţate popriri la terţi şi au fost aplicate sechestre la 45 de bunuri mobile în valoare de 1,6 milioane lei din care s-au valorificat circa 10 mii lei.
Pe parcursul lunii iunie au fost organizate 3 licitaţii de vânzare a obiectelor  sechestrate, din care una pentru bunuri mobile şi două pentru imobile, în urma  cărora s-a recuperat la buget aproape 10 mii de lei.
Elena Oancea, www.radiocampus.ro

1 comentariu

  1. Ştiu că a fost o discuţie despre domnul Costea de la Eximbank, că l-a pus PSD, ar trebui să plătească impozit 90%”, a declarat miercuri seară, la TVR, preşedintele PSD, Victor Ponta, făcând trimitere la Ionuţ Costea, cumnatul lui Mircea Geoană.

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.