Să mărşăluiţi bine!

10
Circa 200 de ialomiţeni, angajaţi în sănătate, au plecat la Bucureşti pentru a participa la marşul de protest, organizat de CNSLR-Frăţia. La miting sunt aşteptaţi 20.000 de sindicalişti care cer stoparea măsurilor de austeritate, prin reducerea salariilor cu 25%.
Liderul ialomiţean al federaţiei SANITAS, Valentin Spătărelu, spune că după mitingul de la orele prânzului, sindicaliştii din sănătate vor mărşălui alături de colegii de la CNSLR Frăţia, spre  Ministerul Muncii.
Sindicaliştii cer revenirea la salariile din septembrie 2009, majorarea salariului minim pe economie la 750 de lei, atât pentru bugetari cât şi pentru angajaţii din mediul privat, stoparea disponibilizărilor din sistemul bugetar şi din mediul economic, păstrarea Codului muncii în forma actuală şi protecţiei salariaţilor la concedieri colective.
Elena Oancea, www.radiocampus.ro

10 comentarii

 1. inteleg ca sunteti pedelist, ce-ar fi sa va declinati numele si adresa poate va facem o manifestatie de protest sub geam ? sau poate legam o frumoasa prietenie cine stie.. sau poate nu..

 2. Pt. mike

  Sindicatele au fonduri (toti membrii de sindicat cotizeaza), la fel cum au si partidele (inclusiv PDL). Nu am vazut sa pui aceeasi intrebare cand au loc manifestatii portocalii.
  In cazul de fata, nu este exclus ca plata transportului sa fie facuta chiar de cei ce aleg sa se deplaseze la Bucuresti (ura fata de guvernanti este asa de mare incat nu m-ar mira acest demers), sau poate ca mijloacele de transport au fost puse la dispozitie de catre vreo firma, al carei patron are acelasi motiv, adica, sa fiu explicit, scarba fata de politica dusa de Basescu, Boc si ai lor.

 3. E supercunoscuta relatia stransa dintre cnslr-fratia, condusa de marius petcu si psd. Trecand peste acest adevar cu nonsalanta, constatam ca la manifestatie au fost sub 10.000 de oameni din 20.000 anuntati iar costurile ,,distractiei” s-au ridicat la circa 120.000 koko… Atat timp cat nu se spune si de unde sa se ia banii pentru satisfacerea bugetarilor, totul nu e decat demagogie! Cum a fost si plecarea psd din Parlament la votarea legii pensiilor; daca ramaneau, tranteau legea cu 30% punctul de pensie in loc de 45% (cum declara ei mincinos ca vor) si nu se marea nici varsta de pensionare a femeilor la 65 ani. AR FI FOST UN SUCCES URIAS SI DE NECONTESTAT PENTRU OPOZITEI! Insa amicii mogulilor si oamenii mogulilor n-au vrut asta, cine gandeste logic n-are cum sa nu fie de acord cu mine. Apropo, vlad soare, fost presedinte al gelsor (binecunoscuta societate de investitii a lui vantu), stiti cu ce se ocupa acum? Pai, propus de SINDICATE si psd este membru in CONSILIUL DE SUPRAVEGHERE A PENSIILOR PRIVATE, he, he, he.

 4. in atentia administratorului:
  mesajul de la ora 9.35 este spam, l-am mai vazut pe internet sub diverse semnaturi.

  posibil sa fie virusat, aveti grija mai ales cu postarile care nu au legatura cu articolul.

 5. Bine ca-s echilibrati aia care arunca cu pietre in jandarmi…webdesign, tot ceea ce e scris in mesajul de azi, ora 9:35 imi apartine si atata timp cat nu vii cu contrargumente la cele exprimate, recte legatura: (anumite) sindicate-psd-sov, inseamna ceva.

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.