Să ne jupuiţi bine!

0
Încasările realizate de instituţia fiscală în Ialomiţa pentru luna noiembrie au depăşit procentul maxim de 100%. Cu toate acestea, pe ţară se situează pe locul 20.
Potrivit datelor oferite de Direcţia Generală a Finanţelor Publice Ialomiţa, în luna noiembrie, la bugetul general consolidat au fost încasate 46 milioane lei, peste plan, într-un procent de 100,24%, media pe ţară fiind de 95%.
Comparativ cu aceeaşi perioadă a anului trecut, singura creştere a fost înregistrată la bugetul de stat unde s-au încasat 26 milioane lei, în creştere cu 25 de procente, la  toate celelalte fonduri încasările fiind în scădere.
La C.A.S.a fost înregistrată o scădere de aproape 4 % , la fondul de sănătate s-au realizat venituri în sumă de aproape 6 milioane lei, în scădere cu 0,02 puncte procentuale, iar la fondul de şomaj s-au încasat 461 mii lei,  scădere înregistrată fiind de  0,6%.
Aproape 80% din veniturile bugetare au fost colectate prin conformarea contribuabililor la plata obligaţiilor curente, declarate în luna în curs iar 20% prin executări silite.
Elena Oancea, www.radiocampus.ro

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.