Să respiraţi bine!

2

foto: www.adevarul.ro

Direcţia generală a Finanţelor Publice Ialomiţa a realizat în luna decembrie încasări bugetare de 110,5 %.
La bugetul general consolidat s-au adunat din judeţ, în decembrie, peste 42 de milioane de lei, din care 86% din plăţile contribuabililor pentru obligaţiile curente şi circa 15% din executări silite.
Purtătorul de cuvânt al Direcţiei Generale a Finanţelor Publice Ialomiţa, Liliana Ciomârtan, precizează că banii adunaţi pentru contribuţiile de asigurări sociale şi la fondul de sănătate reprezintă mai mult de jumătate din totalul sumelor.
Direcţia generală a Finanţelor Publice Ialomiţa a realizat în 2011 un plan de încasare de 105 %.
Alexandra Alexe, www.radiocampus.ro

2 comentarii

  1. Salariatii acestor instituii isi iau salariile procentual din incasari? NU, salariile sint valori fixe, asadar si incasrile ar trebuii comparate valoric, eventula cu cele din 2007-2008 :)) Procentul reprezint probabil incasarile raportate la target-ul sefilor de la Bucuresti (tot pdl), iar ai nostrii ca brazii, raporteaza ca pe vremea lu’ Ceasca productii record :))

  2. Mare noroc pe adunatorii astia de contributii, care nu si-ar mai depasi planul daca toti ar plati la termen. Fiindca plusul nu cred ca se datoreaza unei incasari mai mari decat trebuie sa plateasca orice contribuabil, ci din adaugarea dobanzilor, penalizarilor, majorarilor de intarziere (sau accesoriilor, cum le place lor sa le numeasca), percepute pentru neplata la termen.
    Ce sa-i faci, durerea unora, bucuria celorlalti! Dar sa te lauzi cu asa ceva… mi se pare deplasat!

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.