Sa te crucesti – fetestenii taxati ca circula prin orasul de domiciliu

4

Fetestenii se vad nevoiti sa plateasca o taxa daca vor sa circule dintr-un capat in altul al orasului. Cum statia de taxare a autostrazii este in interiorul urbei, locuitorii orasului cu treaba in zona baltilor sau la terenurile pe care le au dupa pod, ar trebui sa plateasca fiecare trecere prin statia de taxare. Cat despre navetistii spre Cernavoda, la costurile navetei se va aduga si taxa de trecere peste pod. Pentru a-i scuti pe fetesteni de taxa, deputatul din colegiul unu Fetesti-Tandarei, Cristina Pocora, a adresat ministrului transporturilor o scrisoare deschisa in care parlamentarul ialomitean explica de ce masura este abuziva pentru locuitorii orasului.

Pentru a fi sigura de un rezultat in favoarea fetestenilor, deputatul liberal din colegiul unu, Fetesti-Tandarei, s-a programat maine in audienta la ministrul transportului.

Clementina Tudor

4 comentarii

 1. niste jigodii, nu stiu cum sa ne ia banii pentru vilele lor, trag din toate partile, plateste rovinieta, plateste asigurare, plateste pe autostrada, si in constanta, plateste taxa pe pod, probabil o sa ajungem sa platim si taxe pe wc intr-o buna zi, si de ce ne taxeaza? sa isi faca ei vile in loc sa faca sosele de banii luati din taxe. Totusi unde ajung bani? Aici e ca-n bancul ala cu gestionarea banilor la preoti

  Un preot catolic, unul ortodox si un rabin discuta despre gestionarea banilor primiti de la credinciosi.

  Preotul catolic:

  – Eu am o metoda foarte eficienta. Trag o linie cu creta pe jos si arunc banii in aer. Ce cade in stanga e pentru Dumnezeu si Biserica, ce cade in dreapta e pentru mine.

  Preotul ortodox:

  – Eu desenez pe jos un cerc. Banii ii arunc in sus; ce cade in cerc e pentru Dumnezeu si Biserica, ce cade in afara e pentru mine.

  Rabi:

  – La mini e cel mai simplu. Eu arunc banii in sus. Dumnezeu opreste ce-i trebuie, ce cadi inapoi e pentru rabi…

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.