Salariaţii AMONIL ies din nou în stradă

4

_DSC1216

Angajaţii de la combinatul chimic din Slobozia reclamă că de doi ani îşi primesc cu întârziere salariile, în ciuda faptului că instalaţiile au funcţionat la capacitate, iar producţia a plecat din curtea întreprinderii.
Începând de astăzi, sindicaliştii organizează pichetări la poarta combinatului, dar şi la sediul PSD, pentru că, se precizează într-un comunicat de presă, partidul social democrat s-a angajat că va modifica legislaţia muncii pentru a stopa neplata salariilor şi încălcarea contractelor de muncă.
Protestatarii vor ajunge şi în faţa Prefecturii Ialomiţa cu o petiţie prin care reclamă încălcarea promisiunilor privind modificarea legii dialogului social şi a codului muncii.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

4 comentarii

  1. isi bat joc de noi, in consiliu de administratie e nevasta unui director de la finante Radulescu si ea dirijeaza productia si banii, totul e un sistem mafiot.

    bani se fac dar nu au bunul simt sa plateasca salariile noastre amarate la timp.

    productia pleaca din depozite de obicei noapte fara acte.

    se aude ca se vinde toata productia fara actre si se fac acte pe o cantitate mult mai mica si banii ii folosesc patronii in alte scopuri.

    de cind e domna Radulescu la conducere salariile se platesc cu mare intirziere si sporuri au mai fost reduse.

    domnul prefect si Dna-ul sa verifice cea am scri si sa ia masuri urgente

  2. imi pare rau dar aceste proteste nu cred ca vor rezolva ceva.sunt o clica de ticalosi si nenorociti carora legea le permite sa si bata joc de salariati.este atat de multa minciuna si dezinformare ca nu ti mai vine sa intri pe poarta.rip dle nicolae.

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.