Salariaţii de la combinat exploataţi în interesul patronatului

4

combinat-slobozia1

30% dintre salariaţii combinatului chimic din Slobozia sunt pensionari! Numeroşi angajaţi merg la lucru cu demisia semnată în alb! Persoanele care refuză condiţiile conducerii sunt invitate să plece acasă! Aceste declaraţii aparţin salariaţilor de la Chemgaz Slobozia şi au fost făcute astăzi, înainte de a intra în schimbul doi pentru a munci încă 8 ore în beneficiul exclusiv al patronatului.
Situaţia muncitorilor de la unitatea industrială patronată de Ion Neculae este cât se poate de gravă, fără ca vreo instituţie a statului să intervină până acum pentru a le apăra drepturile. Oamenii intervievaţi declară că sunt constrânşi de a merge la serviciu cu promisiunea că îşi vor primi cândva şi lefurile restante:
Chemgas 1
Unii dintre salariaţi spun că au fost determinaţi să semneze o demisie în alb, ceea ce într-o situaţie de forţă majoră le anulează dreptul la şomaj:
Chemgas 2
Despre abuzuri vorbeşte şi un angajat de la firma de pază în contract cu Chemgaz, forţat să-şi dea demisia pentrucă a cerut concediu de odihnă:
Chemgas 3
Salariaţii de la combinatul chimic din Slobozia muncesc fără simbrie de 2 luni şi jumătate, iar până în prezent au fost doar amăgiţi că situaţia se va îndrepta.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

4 comentarii

 1. Combinatul ala e schema tipica uselista de capusa economica, combinatul functioneaza si “”are profit”” pentru ca statul il subventioneaza, ii da gaz la subpret, ceea ce e din start o palma de bataie de joc pentru orice alta firma corecta din Romania,un brutar, etc.
  Cind statul “”subventioneaza”” inseamna ca altcineva care munceste cinstit plateste de-ampulea pentru capusa electorala.
  Directorii isi iau astfel salariile alea babane, si muncitorii cica au loc de munca si un vot de plasat frumos la USLul cel rosu si hypercomunist.
  Cum dracu sa vrea ciuperca sa il inchida, ceeea ce ar fi normal si logic, sa se pricopseasca cu niste insi sucariti in fata la CJ ca nu mai au de munca?
  Las sa il subventionam, ne imprumutam si o mai duce pulimea pe coate acolea o vreme, nu vream omanei iesiti in strada, nu vrem anarhie,nu vream sa ne pierdem fotoliile !!
  O sa le pierdeti bai comunistilor imputiti, funia voastra a inceput sa se stringa la par !

 2. sunt destule elemente pentru un control al ITM si Politiei la combinat. asteptam rezultatele sau sa ni se spuna ca ne intoarcem la sclavagism, ca sa nu ne mai indignam ca institutiile statului dorm in front si gireaza abuzurile pe piata muncii. pe langa naravurile comuniste le mai avem acum si pe cele post decembriste, cu imbogatitii care au numai drepturi si fac ceva pe legile din tara asta, care oricum sunt dezastruoase. strada e singura solutie! asa cum se intampla la Bucuresti ar trebui sa se intample peste tot in tara!

 3. Nişte securişti..dănţuieşte-n coabitare))Masa şi dansul…la unu december…24 ianuar…şi la sărbătorile ….Slobozia e oraşul meu…înfrăţit prin artificii…cu chinezii..ăia micii …de mănâncă mult orez şi lucră pe un salar infect))

 4. Ce fac alesii usl din Slobozia pentru Oamenii care muncesc la Chemgas? De ce nu sustin aplicarea legii? Sunt curios, cat de mult timp slobozenii se vor mai lasa prostiti de usl-asi (mincinosi, hoti, securisti)?

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.