Salariaţii de la poştă protestează la prefectură

3

foto: Florin Floreanu

15-20 de salariaţi ai Oficiului Judeţean de Poştă s-au adunat astăzi în faţa Prefecturii Ialomiţa şi au protestat faţă de măsurile de reducere a veniturilor salariale.
Angajaţii de la Poştă sunt nemulţumiţi de continuarea politicii de restructurare a companiei. Oamenii reclamă că au ajuns să vină cu bani de acasă pentru consumabilele uzuale: pixuri, dosare, coli şi cartuşe la imprimante, în timp ce noua conducere urmăreşte să le taie sporul de fidelitate.
Reprezentantul local al angajaţilor din Poştă, Daniel Dobre, spune că reorganizarea companiei prin restructurări şi mai puţin prin eficientizarea serviciilor este o măsură neviabilă.
Printre măsurile de reorganizare a activităţii Companiei Naţionale Poşta Română se mai numără reducerea la jumătate a primei de vacanţă şi a tichetelor de masă, plus două zile libere pe lună, neplătite. Oficiul de Poştă Ialomiţa are 360 de angajaţi în tot judeţul.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

3 comentarii

  1. sunt oameni care lucreaza de o viata la posta si au salarii de mizerie in timp ce conducerea companiei se lafaie in salarii mari si afaceri murdare ….(……) de hoti !!!

  2. ai dreptate………dar de ce ai tacut cand conducerea pdl jefuia masiv ……..ai tacut si de aceea Posta a facut datorii imense (inainte de pdl nu avea)…..cam scumpa tacerea

  3. are vina ei conducerea pdl dar contractele care au bagat posta in faliment au fost semnate de oamenii guvernului tariceanu 2, care acum se fac ca ploua… jaful a inceput din 2007, vezi doar scolile incepute si neterminate in ialomita pt care ministrii liberali au alocat bani grei, iar exemplele pot continua. concret, la posta, vezi contractele astronomice cu firmele de paza pe care pdl/istii le/au reziliat.

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.