Salariaţii de la ULTEX Ţăndărei protestează la prefectură împotriva unui ziar

0

FLR_9158

40 de salariaţi ai fabricii de ulei din Ţăndărei au manifestat astăzi în faţa Palatului Administrativ, împotriva unui ziar local! Oamenii ripostează astfel la  articolele în care se vorbeşte despre situaţia financiară a societăţii ULTEX şi acuză că acestea le periclitează locurile de muncă. Ei susţin că materialele de presă apar înaintea campaniilor de recoltare şi au ca efect îndepărtarea clienţilor:
audio ULTEX
Redactorul şef al publicaţiei, Victor Eugen Popa, susţine că anchetele publicate au ca sursă date publice, iar salariaţii care protestează au fost constrânşi să iasă în stradă.
Contactat telefonic, acţionarul majoritar al societăţii ULTEX, Vasile Niţescu, susține că articolele privind situaţia financiară a fabricii îi periclitează afacerea.
Pe site-ul Independent există 8 articole publicate în perioada 2010- 2014, dintre care 6 au apărut primăvara, unul toamna şi unul iarna. Dacă între momentul publicării şi cel al campaniilor de recoltare există vreo legătură, cum spun protestatarii, este practic imposibil de demonstrat.  Salariaţi de la ULTEX Ţăndărei au mai ieşit în stradă pentru susţinerea conducerii fabricii şi în urmă cu 3 ani, când dosarul privind insolvenţa firmei a ajuns pe masa judecătorilor de la Tribunalul Ialomiţa.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.