Salariaţii spitalului judeţean vor primi din nou tichete de masă

4
Revenit la conducerea principalei unităţi spitaliceşti din judeţ, medicul Vasile OLARU reia acordarea tichetelor de masă pentru salariaţi, dar la jumătatea numărului de zile lucrătoare. Managerul precizează că deocamdată la spital nu se vor face restructurări de personal.
Spitalul judeţean de urgenţe din Slobozia are peste 800 de salariaţi din care personalul medical reprezintă 80%. Din bugetul lunar al instituţiei, cea mai mare pondere o au cheltuielile cu salariile.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

4 comentarii

  1. acum ma astept sa sara mike de …jos in sus si sa zica ceva legat de olaru, ciuperca sau psd si sa il vaite pe saracu boc sau partid democrat liberal, asa cum ne-a obisnuit deja. hai mike, nu ne iti strica obiceiul! 😉

  2. Cataline, Mike e in concediu, din ala de bugetar. a luat si el banii pe concediu si a plecat la statiune, isi trateaza buricele degetelor obosite de solitaire si de commenturi pe acest site!

  3. Lumea se imparte in oameni care inteleg despre ce e vorba si …oameni… care nu inteleg. Nu prim-ministrul stabileste numarul tichetelor de masa ori daca acestea se dau sau nu, ci LEGEA. Ea permite…sau nu. Caldura mare, monser!

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.