Şantaj penal

0

Suspecţi de şantaj, doi tineri, soţ şi soţie, au fost reţinuţi de poliţişti. Se pare că aceştia îşi câştigau traiul din coruperea tinerelor şi vânzarea imaginii acestora, pe internet. În plasa lor a căzut o tânără de 25 de ani din Movila.La sfârşitul săptămânii trecute, poliţiştii ialomiţeni de investigaţii criminale au acţionat pe raza municipiului Medgidia, ocazie cu care au identificat şi prins în flagrant două persoane, soţ şi soţie, în vârstă de 30, respectiv 24 de ani, din localitate.

Cei doi au exercitat, în mod repetat, prin mijloace electronice, acţiuni de ameninţare cu acte de violenţă, asupra unei tinere în vârstă de 25 de ani, din comuna ialomiţeană Movila, căreia i-au solicitat suma de 2.500 de lei, pentru a nu face publice pe internet sau în presă o serie de fotografii, în care partea vătămată apărea în ipostaze compromiţătoare.

Partea vătămată l-a cunoscut pe constănţean urmare unor discuţii purtate pe un site de socializare, iar cu ocazia unei întâlniri pe care cei doi au avut-o în municipiul Medgidia, bărbatul a efectuat 5 fotografii care o prezintă pe tânără în poziţii şi ipostaze indecente.

Cei doi învinuiţi au fost reţinuţi pe bază de ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore şi urmează ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentaţi instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Elena Oancea

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.