Săptămână încărcată pentru reprezentantul guvernului în teritoriu

0

După cum a promis în fiecare întâlnire pe care a avut-o cu presa, prefectul Alecsandru Ştiucă vrea mai multă reprezentativitate în teritoriu, astfel încât săptămâna aceasta va vizita cel puţin trei localităţi şi va discuta cu ialomiţenii despre problemele pe care le au.

Potrivit unui comunicat de presă, astăzi prefectul Alecsandru Ştiucă va participa la manifestările dedicate Zilei Aviaţiei, ce se vor desfăşura în cadrul Bazei 86 Aeriene Feteşti. Evenimentul va fi precedat de un ceremonial militar şi religios la Monumentul Aviaţiei din Feteşti, ocazie cu care vor fi depuse coroane de flori spre cinstirea eroilor aerului. În după-amiaza aceleiaşi zile însă va vizita şi unităţile de învăţământ din municipiu.

Marţi, 21 iulie, prefectul va acorda audienţe pentru cetăţeni la sediul Primăriei din comuna Dridu, iar teme precum fondul funciar, completarea registrului agricol, siguranţa în unităţile de învăţământ, programele cu finanţare europeană si situaţiile de urgenţă, vor fi dezbatute cu primarul, viceprimarul şi consilierii locali. Acelaşi scenariu va fi urmat şi joi, 23 iulie, când Alecsandru Ştiucă va ajunge la Sineşti.

Elena Oancea

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.